Berfikir dengan bijak

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

11 Ramadhan 1434, coretan pagi aku di Pusat Service Produa Shah Alam. Pagi-pagi lagi aku siap2 bawa kereta MYVI aku untuk di service di Produa Service. Sebenarnya aku memang dah lama plan nak p hari ni untuk service kereta walaupun second service aku ni x smpai 5000 km lagi. Sb aku pikir sbtu minggu depan dah x dapat aku bawa kereta ku ke sini sebab aku kerja. So, aku terpaksalah pergi hari ni. Nasib baik xde apa2 kerja yang clash. So ak bawa la. Setakat aku service seconds time sini ok la. Org yang ditugaskan utk bg khidmat penerangan pun ok. Xde la kerek sgt. Ok la. So far, setakat ni aku puas hati la. Walaupun aku punya duit hari ni akan melayang RM 8.40. Huhu

Apa2 pun have a nice holiday. Mata pun ngtk ni. Tggu kete service lama sgt. Yg ni aku buka wordpress bt la sedikit coretan. Hahaha

20 Julai 2013
9.00 pagi

Posted from WordPress for BlackBerry.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s